diumenge, 12 d’abril del 2015

ELS CÒMICS DIGITALS



Hem après a fer un còmic amb la tauleta, amb l'aplicació ‟Comics Head”.


  1. Anar a ‟create new comic”, per començar un còmic nou.
  2. Triar el model de vinyetes. Vam descobrir que era millor agafar una vinyeta, per poder continuar treballant un altre dia.
  3. Triar el fons (‟indoor”, si és interior i ‟outdoor”, si és exterior). Fixar-lo.
  4. Triar el personatge protagonista. Fer-nos fotos: si els protagonistes som nosaltres, ens fem fotos en les postures adequades; si agafem un personatge, ens fem fotos de la nostra cara amb les expressions adequades. Hem de retallar la part de la foto que ens interessa (tot el cos o la cara): ‟Done”. Col·locar la foto retallada al lloc adequat (si és el cap, es posa en el personatge; si és de tot el cos, es posa al seu lloc).
  5. Col·locar els protagonistes al seu lloc. Triar els altres elements: personatges, objectes, efectes especials (Fx). Dibuixar el que hi falta.
  6. Posar les bafarades i escriure els diàlegs.
  7. Anar a la icona de la caseta per guardar la vinyeta. Posar-hi un nom: una paraula i el número 1, si és la primera vinyeta; el 2, 3 i 4 per les altres vinyetes.
  8. Fer totes les altres vinyetes, de la mateixa manera. 
  9. Ajuntar totes les vinyetes en un sol còmic: comencem triant la plantilla d'acord amb el número de vinyetes que hem fet; anem a buscar les imatges de les vinyetes i les col·loquem, cada una al seu lloc; les fixem i desem el còmic (en el nom, en lloc de posar un número hi posem ‟tot”) 


  10. El que ens va costar més va ser retallar la nostra imatge. El que més ens ha agradat és posar-nos a nosaltres de protagonistes i muntar la història com nosaltres volíem.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada